Over ons

Als verzinkerij is PAS één van de laatste familiebedrijven in België. Het bedrijf staat onder leiding van Geert en Wim Pas, zonen van stichter Leo Pas. Verzinkerij Pas heeft door de jaren heen een enorme evolutie gekend waardoor het is uitgegroeid zijn tot één van de modernste verzinkerijen van het land.

Wij werken met een 20-tal arbeiders in 2 ploegen (6u tot 14u en 14u tot 22u) en een drietal bedienden die de administratie van het bedrijf verzorgen.

Sinds augustus 2009 beschikt verzinkerij PAS over de loodsen (voorheen ETS) waar ze verschillende nabehandelingen & beveiligingen kan uitvoeren op de verzinkte producten. Ook kunnen in deze hal +/- 2000m³ goederen tijdelijk kosteloos worden opgeslagen. Zo blijft het verzinkte materiaal er als nieuw uitzien wat voor heel wat klanten zeer belangrijk is.

Op hetzelfde terrein is zusterbedrijf Techno Coating gevestigd, zo kan verzinkt materiaal rechtstreeks uit de verzinkerij naar de poederlakkerij gebracht worden waardoor witroest geen kans krijgt.

U twijfelt zelf aan uw capaciteiten om een metalen constructie te maken? U kan vrijblijvend contact opnemen met European Techno Steel voor een offerte.

Allerhande metalen constructies zijn geschikt om te verzinken


Verklaring over cookies